Heidi Geuns

Office Manager - Zakelijk Vertaler-Tolk

Al van kinds af ben ik enorm gepassioneerd door talen. Nieuwe talen leren was, en is nog steeds, een van mijn hobby's. Daarom besloot ik dan ook om van mijn hobby mijn beroep te maken, en ging ik talen studeren. 

Aangezien ik eerder praktijkgericht ben en me dus niet zozeer wens toe te leggen op achtergrondinformatie zoals geschiedenis, koos ik voor een opleiding aan een hogeschool in plaats van een universiteit.

In 2005 behaalde ik mijn diploma Office Management - optie zakelijk vertalen en tolken - major tolken voor de talen Nederlands (Vlaamse variant, mijn moedertaal), Engels, Frans en Duits aan de Katholieke Hogeschool Limburg te Diepenbeek. 

Via avondcursussen leerde ik ook Spaans en Italiaans.

Van 2005 tot 2018 was ik fulltime werkzaam in een IT-bedrijf als Presales Support. Eind 2016 startte ik als freelancer in bijberoep voor vertalingen, administratief werk en bijlessen. Vanaf 2018 is dit mijn fulltime hoofdberoep.

Hobby's en interesses

Mijn hobby is taekwondo. Ik train tweemaal per week. Ook lees ik graag en veel.

Verder hou ik me in mijn vrije tijd ook bezig met andere interesses:

- wandelen & fietsen
- breien en haken
- gezonde voeding
- gezonde lichaamsbeweging
- huisdieren
- fauna & flora
- milieu
- toerisme
- actualiteit

Verder ben ik erg leergierig en sta ik dus zeker open om nieuwe dingen te leren en kennis te maken met voor mij tot nog toe onbekende onderwerpen.