Heidi Geuns

Office Manager - Zakelijk Vertaler-Tolk

Al sinds mijn jonge kinderjaren heb ik een sterke passie voor talen. Nieuwe talen leren was, en is nog steeds, een van mijn hobby's. Daarom besloot ik dan ook om van mijn hobby mijn beroep te maken: ik ging talen studeren. 

Aangezien ik eerder praktijkgericht ben en me dus niet zozeer wens toe te leggen op achtergrondinformatie zoals het ontstaan van de taal en heel haar geschiedenis, koos ik voor een opleiding aan een hogeschool in plaats van een universiteit.

In 2005 behaalde ik mijn diploma Office Management - optie zakelijk vertalen en tolken - major tolken voor de talen Nederlands (met de Vlaamse variant als mijn moedertaal), Engels, Frans en Duits aan de Katholieke Hogeschool Limburg te Diepenbeek. 

Via avondcursussen leerde ik ook Spaans en Italiaans.

Van 2005 tot 2018 was ik fulltime werkzaam bij een IT-bedrijf als Presales Support. Eind 2016 startte ik als freelancer in bijberoep voor vertalingen, administratief werk en bijlessen in Frans, Engels en Duits. Sinds januari 2018 is dit mijn fulltime hoofdberoep.

Hobby's en interesses

Naast mijn passie voor talen heb ik ook nog andere interesses:

- wandelen & fietsen
- gezonde voeding & lichaamsbeweging
- taekwondo
- yoga & meditatie
- huisdieren
- reizen
- actualiteit
- koken & bakken

Verder ben ik erg leergierig en sta ik dus zeker open om nieuwe dingen te leren en kennis te maken met voor mij tot nog toe onbekende onderwerpen.